Tuesday, April 29, 2014

APRIL 2014 : Patch Lace Baju Hijau dan Biru untuk kawan2 Ofisku

Baju dress mengandung untuk isteri kawan ofisku....


Ni baju patch lace utk kawan ofis...lace beli ngan kak FB: Amrah Harun mmg cantik lace2 dia

Bawah baju kawan saya....

Bi lagi satu...baju ni pun kawan ofis punya....baju ni semua utk kak ipar bergaya di majlis adik ipar....hu3....yg paling best diorang lagi meletup dari pengantin u....heheheh....apapun yg penting customer puas hati.....Baju biru tua match ngan gold...warna gold ni customer request so ina ikutkan jer.....

dah siap simple je rkan....harga mampu milik....hu3....lace tu apa lagi beli ngan kak Amrah Harun kat FB


Ni pun baju kawan ofis....dia nak simple tapi nice....ni pun utk gi majlis wedding adik ipar dia gak....hu2...sebenarnya kat tengah tu na dah letak bunga 3 D tapi tuan empunya tak suka lak...orang lain2...so ina buka balik....ubah design simple tu yang dedaun bunga tak ader.....he3....

lain2 orang lain2 citarasa kan....hujung lengan dan bawah baju na letak crumble yg simple tapi comel....hu2....