Monday, April 14, 2014

Patch Lace kawan ofis...untuk Majlis adik Ipar

Lace ni cantik kan...baru balik dari Bandung...saya beli ngan kak Amrah Harun...leh tengok kat FB dia..atau www.megatdincrystal.com

Baju ni kosong...bila ditambah dengan lace yang memang cantik dan di tabur ngan glass pearl ia menaikkan lagi seri baju ni atau orang kg na panggil exclusive...hahahah...kalah pengantin u alls....hehehe....yang penting tuan empunya puas hati.....hehehhe....ni yang jelous ni...baju raya ina pun nak wat cam ni gak....baru class kan....nanti saya akan mengajar kawan2 seofis menjahit manik....tak rugi sher ilmu ni kan....ia pemberian yang Maha Esa iaitu Allah, jadi sharing is caring.....

Disebabkan lace ni tuan empunya beli sendiri, saya tukang tunjuk nak yang mana....semua order online jer....he3....upah cer teka berapa.....murah jer untuk kawan2kan....

RM 150 sahaja...pearl dan jahit ....lace ni keliling bawah baju tau...pearl pun keliling...murah kan...saper nak tempah leh Pm na kat Fb atau email yer....