Friday, January 25, 2013

Tudung Bawal + Sulaman


Ni tudung bawal ina nak bawa gi kerja...mcm dah boring design kosong jadi ina beli tudung bawal yg murah kat Bunga Reben, Jln TAR...cuma Rm 5 jer...pastu na beli bunga tu kat Lutut's Glore di Fb dan pearl dari Azliza Beads Shop kat Fb juga......na buat simple jer sb nak bawa gi ofis plus leh bawa gi jln2 juga...hehehehe...nnt ader warna hijau akan diposkan...ni design rekaan ina...x taulah lawo ke dok....

Saper nak tempah leh telefon atau email ina....dlm kuantiti yg bnyk pun leh...

No comments:

Post a Comment

Post a Comment